Super blij met mijn coupe en kleurtje.

Anouk heeft naar alle wensen geluisterd. Heel goed professioneel advies gegeven en als resultaat een super blije klant die nog vaker terug komt! Ik had bij Anouk een paar workshops gevolgd, echt een aanrader!

Ik raad Anouk aan!

Kom nu voor de tweede keer bij Anouk. Vandaag hairextentions gezet, juiste kleur en mooi natuurlijk in model geknipt. leuk gestyled voor proefkapsel bruiloft. Neemt ruim de tijd voor advies en om samen te kijken wat bij je past. Ik ben super blij met het resultaat. Ik kom terug!

Ik kijk er altijd naar uit om naar Anouk te gaan.

Ze geeft deskundig advies over je haar. Ze kijkt goed naar de gezondheid van je haar en maakt daarna een plan. Ze is creatief op het gebied van kleuren en gebruikt hiervoor goede kwalitatieve verf, waardoor je lang plezier hebt van je kleur. Daarnaast gebruikt ze ook goede verzorgings producten. Ze heeft kennis van deze spullen waardoor ze hierin goed kan adviseren. Ze zal nooit verplichten om iets te kopen. Ze neemt de tijd om te knippen en fóhnen/stylen, zodat je tevrden de deur uitgaat.

Ook geeft ze leuke workshops! En, om niet te vergeten, krijg je altijd de lekkerste brownies bij je kopje koffie of thee!