Nooit heb ik getwijfeld, dat ik kapster zou worden stond gewoon vast!

Als jong meisje kleurde ik al snel mijn eigen haar. Eerst blonde plukjes, daarna volgden al snel de koper-rode plukjes. Deze kleur blijkt toch wel echt ‘de rode draad’ voor mij te zijn door de jaren heen. Het maakt mij MIJ, Anouk!

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen salon waar ik al mijn energie en creativiteit kwijt kan. Ik wil niks liever dan mooi haar maken met de juiste producten.
Door de jaren heen heb ik mij toegelegd op de kunst van kleur technieken en ik kan me vandaag de dag dan ook kleurspecialist noemen! En vanuit daar is de de color and hair bar ontstaan.

Een damessalon gespecialiseerd in het uniek kleuren van het haar. En het perfect zetten van hairextentions. Ik help jou daarom graag shinen met lang, vol & gezond gekleurd haar door een haarcocktail op maat.

Wil jij bijvoorbeeld af van je gele gloed, gewoon weer eens iets nieuws of kijk je uit naar voller haar? Ik heb er al zin in om je deskundig de juiste haarcocktail te adviseren. Denk bijvoorbeeld aan een cosmobalancing of blond on the beach!

Ook zorg ik ervoor dat jij na een bezoek aan mijn salon precies weet wat belangrijk is voor jou haar en hoe je thuis je haar het beste verzorgt, de kleur het mooist weet te behouden en je haren het makkelijkst in model brengt.

Zie ik je snel in mijn salon? Liefs Anouk