Omdat ik als kind zo ontzettend kon genieten als we bij de kapper waren, wist ik al snel dat ik dit ook wilde gaan doen. Mensen mooi maken!
Als jong meisje kleurde ik al snel mijn eigen haar. Eerst blonde plukjes, daarna volgden al snel de koper-rode plukjes. Deze kleur blijkt toch wel echt ‘de rode draad’ voor mij te zijn door de jaren heen. Het maakt mij MIJ, Anouk!
In 2005 heb ik mijn diploma behaald en in 2011 ben ik gestart met mijn eigen salon waar ik al mijn energie en creativiteit kwijt kan. Ik wil niks liever dan mooi haar maken met de juiste producten.
Door de jaren heen heb ik mij toegelegd op de kunst van kleur technieken en ik kan me vandaag de dag dan ook kleurspecialist noemen! Daar ben ik heel trots op.
Wil jij af van je gele gloed? Of gewoon weer eens iets nieuws? Ik heb er al zin in om je deskundig te adviseren. Denk bijvoorbeeld aan een complete balayage of highligts/lowlights. Met of zonder toner.
Mijn uitgangspunten zijn:
– gezond haar
– aandacht en ontspanning
– een professioneel advies afgestemd op jou haar.
– tevreden klanten
Ook zorg ik ervoor dat jij na een bezoek aan mijn salon precies weet wat belangrijk is voor jou haar en hoe je thuis je haar het beste verzorgt, de kleur het mooist weet te behouden en je haren het makkelijkst in model brengt.

Zie ik je snel in mijn salon? Liefs Anouk